UiPath Studio

Otomasyonlarınızı Studio ortamında rahatça tasarlayın

Studioyu keşfedin

Otomasyon mükemmelliği, karmaşıklık ve ölçekten bağımsız olarak tüm kuruluşunuzun iş süreçlerini modelleyebilecek kapasiteye sahip bir araç gerektirir. Güçlü ve kullanıcı dostu otomasyon aracı olan UiPath Studio, UiPath platformunda önemli bir bileşendir.

UiPath Studio, önceden oluşturulmuş activitylerden oluşan zengin bir koleksiyona sahiptir. Çeşitli programlama dilleriyle entegre olabilir; bu anlamda kullanım kolaylığı, ölçeklenebilirlik ve verimlilik sağlar.

Alternative Text

Otomasyona Giden Yolunuzu Hızlandırın


DAHA AKILLI OTOMASYON

Artık her bir süreç adımının ve kullanıcı aksiyonunun hataya açık olarak manuel programlanmasına gerek yok. Studio, sürecinizi kaydeden ve bunları bir otomasyon iş akışına dönüştüren özel kayıt cihazları sunmaktadır. Studio dört tür kayıt cihazı sunar: basic (temel), masaüstü(desktop), web ve Citrix.

organizasyon Çapında otomasyon

Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok. Hazır otomasyon bileşenlerini Studio’nun genişletilebilir kütüphaneleri üzerinden paylaşın ve yeniden kullanın, geliştirme zamanından ve maliyetinden tasarruf edin. Organizasyonunuzda en etkili sonuçları elde edebilmek için otomasyon uygulama pratikleri üzerinde RPA geliştiricileriyle çalışarak ve standartlaştırma çalışmaları yaparak Studio ile yeniden kullanılabilir bileşenler oluşturun.

DAHA hIZLI OTOMASYON

Sürükle-bırak yöntemiyle kod yazmaya ihtiyaç duymadan studio ile otomasyonlar oluşturun. Yüzlerce activity kütüphanesinden ve kullanıma hazır otomasyon bileşenlerinden yararlanın. Hızlı ve kolay sorun çözümü için debugger ekranda hatayı işaretler ve anlaşılması kolay mesajlar ile gösterir.

Temel Özellikler


Görsel Editor

Visio benzeri süreç planlama ve otomasyon iskeletine sahip editor. Eğitimi basitleştirir, süreç modelleme ve otomasyonu büyük ölçüde hızlandırır.

Geniş Kapsamlı Kütüphane

Geliştirme süresini azaltmaya yarayan, önceden oluşturulmuş sürükle-bırak şablonlarından oluşan zengin bir koleksiyon. Geliştirme zamanınızı hızlandırmak için, UiPath Go! 'dan hazır, kalite güvencesi sağlayan otomasyon bileşenleri.

ReFrameowork

Loglama, istisna yönetimi, uygulamaların başlatılması vb. konulardaki deneyimlerimizde öğrendiğimiz en iyi uygulama pratiklerini kullanan kullanıma hazır otomasyon şablonu. Sadece kendi business mantığınızı ekleyin ve istisna yönetimi, loglama vb. konuları ReFramework'ün yönetimine bırakın.

Bilişsel İyileştirmeler

ABBYY, Stanford NLP, IBM Watson, Google, Microsoft'tan gömülü bilişsel ve OCR teknolojileri ve Python kod aktiviteleri ile herhangi bir makine öğrenme kütüphanesi.

Workflow Kaydedicileri

Masaüstü uygulamaları, web uygulamaları, Citrix ortamı ve terminal emülatörleri için uzmanlaşmış workflow kaydedicileri. Eğitimi basitleştirir, süreç modelleme ve otomasyonu daha hızlı ve daha kusursuz hale getirir.

Evrensel Arama İşlevi

Bir UiPath Studio sürecinde bulunan kütüphaneler, activityler, projeler ve açık iş akışları gibi tüm otomasyon kaynakları üzerinde birleştirilmiş evrensel arama özelliği.

Özelleştirilmiş İş Akışları

RPA geliştiricileri VB.Net, Python, Auto Hotkey, Javascript, Powershell ve JAVA kodunu doğrudan bir otomasyon iş akışına dahil ederek güçlü ve karmaşık otomasyonlar tasarlayabilir. Bu spesifik çalışmalar Studio kütüphanesinde depolanabilir; mevcut ve gelecekteki projelerde kullanılmak üzere diğer ekip üyeleriyle paylaşılabilir.

Dil Desteği

Studio'nun yerel havasına katılın ve tercih ettiğiniz yerel dilde iş akışlarını rahatlıkla tasarlayın. UiPath Studio artık Japonca, Fransızca, Rusça ve Çince dillerinde kullanılabilir.

Dokümantasyon Kuralları

Workflow Engine (iş akışı motoru), süreç kurallarını görsel olarak belgeler. Daha kolay ve daha doğru know-how aktarımı ve hata kontrolü sağlar.

Hata Ayıklama

Otomatikleştirilmiş işlemlerinizi, görselleştirilmiş adım adım süreç çalıştırma, denetim noktaları (breakpoints) ve hedef activity ögelerinin renklendirilmesi yardımıyla kolayca analiz edin. Global bir istisna işleyicisi, hata ayıklamayı basitleştirir ve beklenmeyen hataları kolayca yakalar.

İşbirliğine Dayalı Otomasyon

Genişletilebilir kütüphaneyi kullanarak otomasyon bileşenlerini paylaşın, yeniden kullanın ve kuruluşunuzdaki diğer ekip üyeleriyle birlikte çalışın. Studio; TFS, GIT ve SVN kaynak kontrol sistemleriyle doğrudan entegre olduğundan, kurum genelinde birlikte çalışarak süreci standartlaştırın.

Genişletilebilir Mimari

Tercih ettiğiniz programlama dilinde, kendinize ait yeniden kullanılabilir özel activity veya otomasyon bileşenlerinizi geliştirin.

Esnek Otomasyon

Özel olarak ayrılmamış (non-dedicated) bilgisayarlar ve geçici (non-persistent) VDI (Virtual Desktop Infrastructure) ortamları kullanan geliştiricilere destek olan bir otomasyon. Esnek Geliştirme Robotları (Development Floating Robot) oluşturabilir, özelleştirebilir ve bunlara daha önceden tanımlanmış herhangi bir makineden bağlanabilirsiniz.

Temalar

Kullanıcılar açık ve koyu temalar arasında seçim yapabilir. Koyu renk teması gri ve mavi renkte olup, düşük ışıkta kullanım için optimize edilmiştir.